Fresh and healthy

Recepten voor een gezonde maaltijd

Hoe eet je elke dag gezond? We helpen je op weg met enkele recepten en nuttige tips om die goede voornemens vol te houden.


Hoe elke dag gezonder eten

Wat zijn je voornemens voor dit jaar?
Meer beweging, minder plasticverbruik, meer lezen, gezonder eten?

Onze doelen zijn vaak ambitieus en het gebeurt dat we na een paar weken in het nieuwe jaar terugkeren naar onze oude gewoontes. Maar waarom is dat?

We streven vaak naar een nieuwe start, de mogelijkheid om onze levensstijl te veranderen, een complete ommekeer. We willen niet alleen dingen verbeteren, we willen ze perfect maken - en juist deze ambitie leidt tot het mislukken.

Het kan veel meer voldoening geven om realistische tussentijdse doelen te stellen.

Dus in plaats van suikers, koolhydraten en vetten van de ene op de andere dag uit je maaltijd te laten verdwijnen, raden we je aan dit stap voor stap te doen en grip te krijgen op de situatie en bijgevolg gezonder te eten - koolhydraten, vetten en suikers zijn niet verboden, maar de mate waarin je zal gebruiken in je maaltijd zal verminderen.

We geven je enkele tips om je dit jaar te helpen met inspirerende recepten voor het ontbijt tot het diner om je op die manier elke dag gezonder te laten eten.Wat is "Culinary World?"

Als één van de oudste merken ter wereld staat ZWILLING nog steeds voor traditie, innovatie, kwaliteit, design, diversiteit en vertrouwen. Maar dat is niet alles.

Sinds de oprichting heeft ZWILLING geprobeerd verder te kijken dan zijn eigen nationale grens. ZWILLING ziet het als een missie om mensen samen te brengen en hun passie voor koken. Dit wordt dan gebruikt als basis om hoogwaardige producten te ontwikkelen voor wereldwijde kook- en lifestyle ltrends.

Met deze culinaire reis, "Culinary World", willen we een stap verder gaan en buitenlandse culturen ervaren door de ogen van hun eten, cultuur en levensstijl.

Hiervoor namen we contact op met food blogger en auteur Meike Peters van "eat in my kitchen" (of liever in de keuken).

Meike werd geboren in Solingen - de geboortestad van ZWILLING - woont tegenwoordig in Berlijn en is alombekend. Zij ontving de James Beard Foundation Award in de categorie "General Cooking" voor haar eerste kookboek "Eat In My Kitchen, om te koken, te bakken, te eten en te behandelen". Gepubliceerd in 2016, The New York Times, InStyle USA, Epicurious, USA Today, The Kitchn en The UK Week gaven het boek als beoordeling één van de beste kookboeken van het jaar te zijn.

Meike toert en verkent culinaire interessante landen en interviewt koks om nieuwe tips en trucs te ontdekken.

Deze reis laat ook zien hoe uniek de keukens van elk land, elke regio of elk dorp zijn.

Ondanks de vele verschillen, is er altijd één ding gemeen, ongeacht waar we wonen: We ontmoeten elkaar in de keuken om samen met onze geliefden te eten, drinken en genieten.

Onze producten vormen een integraal onderdeel van dit ritueel, dat onmisbaar is en ervoor zorgt dat de bereiding van uw favoriete gerecht een creatieve, vreugdevolle ervaring is - over nationale grenzen heen.

Ga mee met ons op reis en laat je het hele jaar 2018 door inspireren dankzij nieuwe mensen, culturen en recepten.