Culinary World

by ZWILLING

In 2018 nodigen we je uit om ons te volgen op een unieke reis. Samen met Meike Peters van 'Eat in my kitchen', ontdekken we landen via hun keuken. Ga met ons mee en ontdek de grote diversiteit van de culinaire ZWILLING wereld.

Japanse Keuken

Voeding staat centraal in de complexe cultuur van Japan, voeding met een hoge kwaliteit is geen keuze, maar een filosofie, ze zijn met elkaar verbonden, onafscheidelijk. We gingen samen met Meike Peters, foodblogger uit 'Eat in my kitchen' en verzamelden inspirerende recepten.  


Wat is "Culinary World"?

Als één van de oudste merken ter wereld staat ZWILLING nog steeds voor traditie, innovatie, kwaliteit, design, diversiteit en vertrouwen. Maar dat is niet alles.

Sinds de oprichting heeft ZWILLING geprobeerd verder te kijken dan zijn eigen nationale grens. ZWILLING ziet het als een missie om mensen samen te brengen en hun passie voor koken. Dit wordt dan gebruikt als basis om hoogwaardige producten te ontwikkelen voor wereldwijde kook- en lifestyle ltrends.

Met deze culinaire reis, "Culinary World", willen we een stap verder gaan en buitenlandse culturen ervaren door de ogen van hun eten, cultuur en levensstijl.

Hiervoor namen we contact op met food blogger en auteur Meike Peters van "eat in my kitchen" (of liever in de keuken).

Meike werd geboren in Solingen - de geboortestad van ZWILLING - woont tegenwoordig in Berlijn en is alombekend. Zij ontving de James Beard Foundation Award in de categorie "General Cooking" voor haar eerste kookboek "Eat In My Kitchen, om te koken, te bakken, te eten en te behandelen". Gepubliceerd in 2016, The New York Times, InStyle USA, Epicurious, USA Today, The Kitchn en The UK Week gaven het boek als beoordeling één van de beste kookboeken van het jaar te zijn.

Meike toert en verkent culinaire interessante landen en interviewt koks om nieuwe tips en trucs te ontdekken.

Deze reis laat ook zien hoe uniek de keukens van elk land, elke regio of elk dorp zijn.

Ondanks de vele verschillen, is er altijd één ding gemeen, ongeacht waar we wonen: We ontmoeten elkaar in de keuken om samen met onze geliefden te eten, drinken en genieten.

Onze producten vormen een integraal onderdeel van dit ritueel, dat onmisbaar is en ervoor zorgt dat de bereiding van uw favoriete gerecht een creatieve, vreugdevolle ervaring is - over nationale grenzen heen.

Ga mee met ons op reis en laat je het hele jaar 2018 door inspireren dankzij nieuwe mensen, culturen en recepten.


Japan