Moderne leefkeukens

De specialisten in culinaire cultuur over de hele wereld

Geniet van kwaliteit

In moderne leefkeukens is er plaats om te eten, koken en ontspannen. De productontwikkeling van ZWILLING wordt grotendeels gedreven door wereldwijde trends op het vlak van koken en wonen. Laat je inspireren en leer van kwaliteit en design te genieten.


Kwaliteit


Uitstekend ontwerp

Design


Innovatie


Wist je dat?

ZWILLING quotes

ZWILLING gebruikt vijf verschillende basistechnologieën voor zijn kookgerei

Maak kennis met het ZWILLING kookgerei


Traditie


Zwilling® Care

De ZWILLING Groep ondersteunt projecten, waarbij aandacht wordt geschonken aan de opleiding, vorming en integratie van kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking in landen over de hele wereld waar het bedrijf internationale vestigingen heeft.

Help for Life

In een aantal landen zet ZWILLING Care zich in om het leven te verbeteren van minder bevoorrechte jongeren en volwassenen met een beperking via langetermijnprojecten. Aan de hand van blijvende steun en financiering op lange termijn moedigt ZWILLING deze mensen aan tot een zelfstandiger leven en meer betrokkenheid in de maatschappij, en dat hun hele leven lang.

ZWILLING Care lanceerde een bijzonder initiatief voor mensen met een beperking in de stad Pondicherry in Zuid-India.

Jonge Indiërs met een beperking worden ondersteund om een beroep te leren om zo een zelfstandig leven te kunnen leiden. Dit is lang niet vanzelfsprekend in een land waarin mensen met een beperking niet altijd de kansen krijgen die ze verdienen.

In het trainingscentrum leren ze met textiel werken zodat ze verschillende artikelen in stof en leder voor de ZWILLING Groep kunnen maken.