Keukenweegschaal Artikelnummer: 53011-050-0

Store Finder
Beschrijving

Deze Enfinigy keukenweegschaal heeft een puur design, een stevig glazen oppervlak en een ingebouwde herlaadbare batterij. Je kan ze eenvoudig schoon maken en dankzij het grote weegoppervlak blijft het ingebouwde LCD-scherm altijd zichtbaar.

  • Digitale keukenweegschaal met geïntegreerde Li-Ion batterij, oplaadbaar via USB-kabel
  • Dankzij het grote weegoppervlak blijft het LCD-display zichtbaar, zelfs bij het wegen van grotere hoeveelheden en containers.
  • Eenvoudig te reinigen glasoppervlak
  • Tarrafunctie voor eenvoudig wegen
  • Gemakkelijk omschakelen van gram naar ons
Specificaties
Gewicht 0,61 kg
Hoogte 2 cm
Diameter (bodem) 24,5 cm
Gewicht 0,61 kg
Hoogte 2 cm
Over het MERK

ZWILLING staat voor hoogkwalitatieve producten sinds 1731 en is daarmee één van de oudste merken op wereldniveau. De passie van ZWILLING: uitzonderlijke keuken- en beautyproducten aanbieden aan hun consumenten. Met innovatieve technieken worden producten van hoge kwaliteit met een aantrekkelijk en tijdloos design vervaardigd. Daarom werkt ZWILLING samen met visionaire designers, die dezelfde waarden delen. Het ruime aanbod bevat producten die passen in elke keuken - van messen en kookpotten tot bakpannen, bestek en keukenhulpjes. Het ZWILLING assortiment wordt verder aangevuld met beauty-artikelen voor hand-, voet- en gelaatsverzorging. Hoogwaardige roestvrijstalen producten voor manicure of pedicure en kappersscharen, voor de professional of de bewuste consument. Koken wordt een plezier en lichaamsverzorging wordt een beleving.

Meer over ZWILLING® ENFINIGY