Set van 3 messen Artikelnummer: 36130-003-0

Store Finder
Beschrijving

Deze set van 3 messen uit de ZWILLING Gourmet serie bestaat uit een schilmesje, een snijmesje en een koksmes. Het lemmet van elk mes is ijsgehard en daardoor uiterst robuust en corrosiebestendig. Bovendien zijn deze messen gemakkelijk te gebruiken dankzij hun lage gewicht en ergonomische handgrepen.

  • V-edge - een proces in twee fasen dat eindigt in een fijne symmetrische rand met een messenhoek van ongeveer 15 graden per kant
  • SIGMAFORGE®-mes - precisiesmeedwerk uit één stuk
  • FRIODUR® -ijsgehard lemmet voor uitzonderlijke duurzaamheid van de snijkant en corrosiebestendigheid
  • Geklonken ergonomische kunststof handgreep voor moeiteloos en veilig werken, met blootliggende tang
  • Geen bolster
Specificaties
Over het MERK

ZWILLING staat voor hoogkwalitatieve producten sinds 1731 en is daarmee één van de oudste merken op wereldniveau. De passie van ZWILLING: uitzonderlijke keuken- en beautyproducten aanbieden aan hun consumenten. Met innovatieve technieken worden producten van hoge kwaliteit met een aantrekkelijk en tijdloos design vervaardigd. Daarom werkt ZWILLING samen met visionaire designers, die dezelfde waarden delen. Het ruime aanbod bevat producten die passen in elke keuken - van messen en kookpotten tot bakpannen, bestek en keukenhulpjes. Het ZWILLING assortiment wordt verder aangevuld met beauty-artikelen voor hand-, voet- en gelaatsverzorging. Hoogwaardige roestvrijstalen producten voor manicure of pedicure en kappersscharen, voor de professional of de bewuste consument. Koken wordt een plezier en lichaamsverzorging wordt een beleving.